Thursday, February 4, 2021

Finding ‘Ohana (2021) Albanian subtitlesDESCRIPTION

AL
Një verë në O'ahu rurale merr një kthesë emocionuese për dy fëmijë të rritur në Bruklin. Një ditar që tregon për një thesar të humbur prej kohësh, i vendos ata në një aventurë epike me miq të rinj dhe i çon ata të lidhen përsëri me trashëgiminë e tyre, Hauajin.

ENG
A summer in rural O'ahu takes an exciting turn for two grown children in Brooklyn. A diary that tells of a long-lost treasure puts them on an epic adventure with new friends and leads them to reconnect with their heritage, Hawaii.


CATEGORIES
Adventure Comedy Action NetflixNo comments:

Post a Comment

Contact Us

Name

Email *

Message *

ALFEG3.COM

Alfeg3 is one platform bringing you all kinds of movies for you to watch FREE.