Sunday, February 21, 2021

Xico’s Journey (2020)


DESCRIPTION!

AL
Një vajzë, qeni i saj dhe shoku i saj i ngushtë nisen në një rrugëtim të vështirë për të shpëtuar malin e shenjtë nga shkatërrimi. Qeni i saj me sa duket nuk është aspak një qen i zakonshëm.

ENG
A girl, her dog and her close friend embark on a difficult journey to save the sacred mountain from destruction. Her dog is apparently no ordinary dog ​​at all.

CATEGORIES 
Animation, Netflix, Adventure 

No comments:

Post a Comment

Contact Us

Name

Email *

Message *

ALFEG3.COM

Alfeg3 is one platform bringing you all kinds of movies for you to watch FREE.